Bistro A gen Kirk

Hèt middelpunt van het dorp!

Friture

lekker frietje op ‘de voes of op unne telder’

Prev
Next
Eva Jaspar


Loat ich mich ff veurstille

Ik ben Eva Jaspar en geboren en getogen in ons prachtige bierdorp Wijlre.

Toen ik vroeger bij mijn ouders thuis uit het raam keek kon ik de kerktoren zien staan, de brouwerij ruiken en uren wandelen rondom onze prachtige watermolen.

En wie had er nu, jaren later gedacht dat dit het brouwsel zou zijn voor mijn nieuwe onderneming in ons prachtige dorp? Bistro A gen Kirk is geboren!

Partners

We werken samen met Brand BierBlanche Dael
BPR
S.Henrotte
Landbouw bedrijf Roijen

Partners alleen uit de buurt! 

Tasty Frites
0
Delicious Snacks
0
Juicy Toppings
0
Happy Drinks
0
Experience Team

Meet our Chefs

Eigenaresse Eigenaresse Eigenaresse
Eva Jaspar
Eigenaresse
Medewerker Medewerker Medewerker
Lesly Looijkens
Medewerker
Eigenaresse Eigenaresse Eigenaresse
Eva Jaspar
Eigenaresse
Trots

Wat ben ik van plan? wat ga ik doen?

Ik persoonlijk ben onwijs trots dat mijn Opa (Der Hub Seroo) als een van de eerste chauffeurs heeft gewerkt op de Brand Bierbrouwerij in Wijlre mit ‘Inge sjieke vrachwaage!’ Hieruit kunnen we concluderen dat het mij met de paplepel ingegoten is. Trots ben ik op het feit dat ik mezelf dadelijk ‘het dichtstbijzijnde tappunt’ van de Brand Bierbrouwerij mag noemen. Dit alleen al maakt mijn zaak uniek en niet te vergelijken met anderen.

Mijn bistro is letterlijk het middelpunt van ons dorp, ‘A gen Kirk’. Een met zon overgoten terras maakt de sfeer compleet om te komen borrelen bij prachtige vergezichten. De Sint Gertrudiskerk, de Brand Bierbrouwerij en ‘der Wielder Busj’ zijn hier prachtige voorbeelden van Bistro A gen Kirk moet een ontmoetingsplek worden voor jong en oud waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De bistro zal zich onderscheiden van andere horecazaken in Wijlre. Het is een combinatie tussen friture en brasserie, tussen een café en een cafetaria. Evenementen kunnen uiteraard ook plaatsvinden. Koffietafels, carnaval, zakelijke meetings enz.

Mijn motto is dan ook: ‘Ik ben geen volger, ik ben koploper!’

Met producten uit de streek ga ik zelfgemaakte gerechten serveren op onder andere brood dat exclusief voor Bistro A gen Kirk gemaakt wordt.

Bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan, zeker mijn horecabloed.

Ik heb door de jaren heen in verschillende horecazaken mogen werken. Zaken waar ik veel geleerd heb. Nu is het tijd mijn vleugels te spreiden en zelfs in deze tijd, volle bak voor mijn eigen zaak te gaan.

Aan vertrouwen en enthousiasme zal het niet ontbreken. Aan de drive hier een succes van te maken helemaal niet. Ik weet precies wat ik wil, daar zal ik dan ook altijd voor gaan.

De Bistro moet een moderne zaak worden met ‘the WOW factor’! Hedendaagse elementen worden gecombineerd met onze rijke historie in Wijlre. Een historie waar we allemaal deel van mogen uitmaken.

Ik ben klaar om die kar te trekken, dit doe je immers als je koploper bent!

Op goede zaken…

Met warme groet,

Eva Jaspar

Bistro A gen Kirk

Contact Us

Neem contact op

Adres

Marchierstraat 5, 6321 AK, Wijlre

Openingstijden

Maandag:             Gesloten

Dinsdag:               16.00 – 20.00 uur

Woensdag:            16.00 – 20.00 uur

Donderdag:           16.00 – 20.00 uur

Vrijdag:                 16.00 – 20.00 uur

Zaterdag:              16.00 – 20.00 uur

Zondag:                16.00 – 20.00 uur